Bootcamp Outdoor

Is buiten trainen in groepsverband iets voor jou?

CreativeFit biedt naast haar succesvolle indoor trainingen ook Bootcamp outdoor aan. De Bootcamp Outdoor trainingen worden zorgvuldig door het CreativeFit team in kaart gebracht en worden op verschillende locaties aangeboden. Tijdens deze intensieve Bootcamp outdoor gaan we op verschillende manieren aan de slag. We maken niet alleen gebruik van ons eigen lichaamsgewicht, maar ook van de natuurlijke obstakels zoals: bankjes, muren, bomen in de frisse lucht. Het CreativeFit team werkt ook met eigen trainingsmateriaal.

Voordelen:
 • Samenwerken aan je conditie
 • Leuke groep die elkaar steunt
 • Trainen op je eigen tempo
 • Iedereen is gelijk
 •  


  EIGEN TEAM

  Samen trainen is leuk! Maak gebruik van de extra service van CreativeFit die jou de mogelijkheid biedt om een groepje van (max. 8 personen) samen te stellen, bestaande uit vrienden/leden of niet leden.

  Ga lekker in de buitenlucht de uitdaging aan onder leiding van 1 van onze CreativeFit trainers.

  AANMELDEN

  creativefit staat voor je klaar!

   

  Kom uit je comfort zone!

  Altijd al willen sporten, maar vind je het lastig om de eerste stap te zetten? CreativeFit haalt deze drempel omlaag door persoonlijke begeleiding en diversiteit aan trainingen. Door de afwisseling van kracht, conditie en de elementen van het kickboksen is er altijd een geschikte training voor jou.

  Ga je toch liever voor Personal training, dan ben je bij ons ook aan het juiste adres!

    
   AANMELDEN