Conditietraining

GET FIT, STAY FIT, CREATIVEFIT!

Raak je uitgeput als je de trap oploopt? Door je conditie te trainen wordt je uithoudingsvermogen vergroot. CreativeFit heeft hier een extra specifieke training voor. Deze training gaat gepaard met veel cardio en power met je eigen lichaamsgewicht. De Conditietraining heeft een interval karakter, dat houdt in dat de intensiteit van je werktijd langer is dan je rusttijd. Hierdoor train je jouw spierconditie, zodat je meer kracht ontwikkelt en snel explosieve kracht kan genereren.

Voordelen:
 • Samenwerken aan je conditie
 • Leuke groep die elkaar steunt
 • Iedereen kan zo instappen
 • Je bepaald je eigen niveau
 •  


  Hoe werkt je conditie?

  Om ervoor te zorgen dat je lichaam aan inspanning gewend raakt, kun je aan conditietraining doen. Dat betekent uiteindelijk simpelweg dat je regelmatig flink beweegt. Zo geef je je hart, longen en mitochondriën een seintje dat ze efficiënter moeten gaan werken.

  Hoe vaak moet ik trainen? In principe geldt natuurlijk: hoe vaker je traint, hoe beter – zo lang je maar voldoende rust krijgt. Niet iedereen heeft echter tijd om vier keer per week te trainen. Gelukkig is dat ook nergens voor nodig. Met twee keer per week kun je al mooie resultaten behalen. Wil je vooral je conditie onderhouden, maar hoeft die niet per se te verbeteren? Dan is één wekelijkse training ook al voldoende.

  AANMELDEN

  creativefit staat voor je klaar!

   

  Kom uit je comfort zone!

  Altijd al willen sporten, maar vind je het lastig om de eerste stap te zetten? CreativeFit haalt deze drempel omlaag door persoonlijke begeleiding en diversiteit aan trainingen. Door de afwisseling van kracht, conditie en de elementen van het kickboksen is er altijd een geschikte training voor jou.

  Ga je toch liever voor Personal training, dan ben je bij ons ook aan het juiste adres!

    
   AANMELDEN