Kids Kickboxen

Jong geleerd is oud gedaan

De kidstraining is essentieel in ons trainingsaanbod. Kids zijn de toekomst en zijn nog makkelijk te vormen en te buigen. Men zegt ook: ‘Jong geleerd is oud gedaan.’ Door de kids de juiste tools te leren en bij te brengen, geef je ze een positief beeld van zichzelf in deze maatschappij.

Er zijn drie belangrijke aspecten die worden geleerd:

 • Respect: voor jezelf, maar ook voor een ander. Zonder respect kan de sport niet worden beoefend.
 • Discipline: om iets te willen leren. Het beoefenen van de sport zal consequent en actief moeten zijn.
 • Anticiperen: doordat de kids mentaal ook een groei doormaken leren ze verder te kijken dan wat er op dat moment gebeurt. Ze zullen hierdoor anders reageren op bepaalde situaties.

  Kortom bij kids-kickboksen komt er veel meer bij kijken dan het kind weerbaar te maken. De trainers spelen ook een rol in de opvoeding van het kind.

  De vaardigheden die worden aangeleerd binnen de sportschool zijn ook heel nuttig in het dagelijks leven van het kind.
 •  


  Leeftijdsgroepen

  De kids-trainingen zijn verdeeld in 3 leeftijdscategorieën:

  ✓ Jonkies: 4 t/m 7 jaar

  ✓ Pubers: 8 t/m 12 jaar

  ✓ Tieners: 13 t/m 17 jaar

  De Jonkies zijn spelenderwijs bezig met bewegingen om zo hun motoriek en sociale vaardigheden te verbeteren. Ze maken zowel fysiek als mentaal een groei door. Doordat ze meer zelfvertrouwen ontwikkelen, zullen zij sterker in hun schoenen staan tijdens de trainingen en natuurlijk ook buiten de sportschool.

  Bij de Jeugd gaan we specifieker in op oefeningen om hun fijne motoriek te verbeteren. Ze maken kennis met de basistechnieken van het kickboksen en zullen tijdens de trainingen frequent met elkaar samenwerken. Hierdoor leren ze op een positieve manier met anderen om te gaan.

  De Tieners hebben al een traject doorlopen (bij ons of bij een andere sportschool) of ze hebben de nodige ervaring om in deze groep door te stromen. Tijdens deze trainingen worden de bewegingen complexer en gaan gepaard met krachtelementen. Deze groep krijgt veel kennis mee van krachttraining en zal hierdoor sneller progressie boeken. Bij het kickboksen leren zij gedetailleerde technieken om zo het principe van de sport te beheersen.

  AANMELDEN

  creativefit staat voor je klaar!

   

  Kom uit je comfort zone!

  Altijd al willen sporten, maar vind je het lastig om de eerste stap te zetten? CreativeFit haalt deze drempel omlaag door persoonlijke begeleiding en diversiteit aan trainingen. Door de afwisseling van kracht, conditie en de elementen van het kickboksen is er altijd een geschikte training voor jou.

  Ga je toch liever voor Personal training, dan ben je bij ons ook aan het juiste adres!

    
   AANMELDEN