Bedrijfstrainingen

New York Pizza

Via een lid van onze sportschool zijn wij in maart 2022 geïntroduceerd bij het hoofdkantoor van New York Pizza. Zij nam contact met ons op, omdat het kantoor op zoek was naar een personal trainer op locatie voor de medewerkers. Na een goede kennismaking zijn we in april gestart met het geven van twee trainingen per week.

Het begon met een klein, maar consequent groepje. Naarmate van tijd groeide dit uit tot een grotere groep, waar steeds weer nieuwe gezichten tussen zitten. In de trainingen die wij geven is samenwerking een van de belangrijkste punten, hierbij maakt het niet uit of je elkaar al kent of elkaar nog nooit hebt gezien. Deze samenwerking hebben wij bij de medewerkers van New York Pizza onderling zien groeien. Maar ook zijn ze uitgegroeid tot één groep die als één geheel functioneert.

Het enthousiasme en de leergierigheid van de deelnemers motiveert ons om iedere keer weer een training te geven waarbij ze individueel en als groep worden uitgedaagd.

creativefit in samenwerking met

nyp
 

CreativeFit voor bedrijven!

Creative Fit heeft speciale trainingen voor u en uw bedrijf. Werken aan een energieker en fitter team? Wij dragen hier graag aan bij. Teambuilding is maatwerk. Geïnteresseerd?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

     
    AANMELDEN