Over ons

creativefit

Na een jarenlange carrière als vechtsporter is de tijd gekomen dat de opgedane ervaringen worden vertaald naar een breder publiek. De optimale voorbereidingen voor een gevecht hebben mij zowel fysiek als mentaal sterk gemaakt, waardoor ik heel wat prestaties heb kunnen leveren in de RING. Gedurende deze periode heb ik veel samengewerkt met fysiotherapeuten en fitnesstrainers. Ik heb veel geleerd over het functioneren van het menselijk lichaam en het naleven van een healthy lifestyle. Vanwege de passie en liefde voor de sport wil ik dit graag voortzetten, zodat ik anderen kan stimuleren en motiveren om hun persoonlijke doelen te behalen.

Om deze reden is besloten om CreativeFit in het leven te roepen en zo haar deuren open te stellen voor iedereen die samen met het CreativeFit team de fysieke en mentale uitdaging aan wil gaan.

Bij CreativeFit staat persoonlijke aandacht voorop. De persoonlijke doelen van een trainee kunnen op deze manier sneller gerealiseerd worden. Ons doel is mensen bewust te maken van een healthy lifestyle, inspireren en motiveren door de diversiteit aan trainingen die wij aanbieden. Het CreativeFit team wil dat iedereen zich op zijn gemak voelt ongeacht je trainingservaring en meteen weer gemotiveerd is voor de volgende training. Wil jij dit gevoel zelf ervaren? Plan dan een proefles in!

 


Marco Pique

Met meerdere titels op zijn naam is Marco Pique in 2018 zijn eigen sportschool begonnen in Uithoorn. Zijn passie voor sporten gebruikt hij om anderen te helpen, of het nou gaat om fit worden, techniek verbeteren of gewoon om je lichaam bij te houden.

Wat is je visie binnen CreativeFit?

CreativeFit is een sportschool waarbij persoonlijke aandacht de hoofdprioriteit is. Door gerichte bewegingen te bevorderen, kunnen klanten sneller progressie boeken en resultaten zien. De sleutel tot succes is een open communicatie tussen trainer en trainee, waarbij wij als sportschool de nodige aandacht en feedback geven aan onze klanten.

Waar komt de visie vandaan?

Onze sportschool is gebaseerd op mijn vechtcarrière. Van mijn 16e tot mijn 39e was ik professioneel actief als vechtsporter en richtte ik mij constant op het onderhouden van mijn fysieke conditie. Ik ben mijn hele leven toegewijd aan sport en een gezonde levensstijl, waarbij training en gezonde voeding onlosmakelijk met elkaar verbonden waren tijdens de voorbereiding op gevechten. Een cruciale, vaak vergeten factor, is het belang van rust voor het lichaam. Te weinig rust kan leiden tot overtraining en een negatieve invloed op progressie en prestaties. Ik heb dit zelf ervaren toen ik mijn lichaam beter leerde kennen. Hierdoor heb ik kampioenschappen in verschillende gewichtsklassen behaald en een bekende naam opgebouwd in de vechtsportwereld. Naast reguliere kickbokstrainingen, was er meer nodig om een complete voorbereiding te garanderen.

Fysiotherapeut

Mijn fysiotherapeut was niet alleen gericht op het behandelen van blessures, maar ook op het versterken van het lichaam door middel van functioneel fitness. Dit hield in dat ik oefeningen met losse gewichten deed om krachtiger te worden. Ik was eerder niet overtuigd van fitness, maar dit was een eyeopener voor mij. Het in balans houden van mijn lichaam door krachtoefeningen bleek een effectieve en creatieve manier om mijn groei te bevorderen. Hierdoor nam mijn uithoudingsvermogen toe en werd ik steeds sterker in mijn basis.

Padstrainer

Een Padstrainer is een aanvulling op andere trainingen en bevordert je vaardigheden, strategie en technische verfijning. Je werkt individueel naar een specifiek doel.

Mental health

Mentale welzijn is het belangrijkste aspect om je voorbereiding compleet te maken en iets waar je je hele leven mee te maken zult hebben. Voor een vechter is het cruciaal om mentale rust te hebben om zich volledig op het doel te kunnen concentreren, namelijk winnen. Voorbereiding op een gevecht betekent meer dan alleen fysieke training. Je persoonlijke leven, woonomstandigheden en werk spelen ook een cruciale rol. Tijdens mijn carrière vond ik balans in deze gebieden, wat resulteerde in succes.

Reizen

Toen ik begon op te klimmen als vechter, was het tijd om grotere doelen te stellen en me te meten met de besten ter wereld. Reizen werd steeds meer een onderdeel van mijn sportieve activiteiten. Ik vloog naar bekende en onbekende bestemmingen om mijn vaardigheden te tonen en mijn identiteit te bewijzen. Het reizen heeft me zoveel mooie dingen gebracht, zowel als mens als als vechter. Naast vechten had ik ook tijd om het land te verkennen en niet alleen de mensen, maar ook de verschillende culturen, normen en waarden te leren kennen. Dit gaf me veel inzicht en een bredere kijk op de wereld. Door mijn sportieve ervaringen en avonturen tijdens mijn carrière, ben ik mentaal gegroeid en heb ik daar veel voordeel van gehad bij het opstarten van CreativeFit.

creativefit staat voor je klaar!

 

Kom uit je comfortzone!

Altijd al willen sporten, maar vind je het lastig om de eerste stap te zetten? Door de afwisseling van kracht, conditie en de elementen van het kickboksen is er altijd een geschikte training voor jou. Ben je benieuwd naar één van de trainingen of ga je toch liever voor Personal Training, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

     
    AANMELDEN