Duo friend for a month

Samen trainen is altijd leuker dan alleen!
Neem jouw vriend/vriendin/kennis of familielid mee voor een gratis proefles! Komt die persoon daarna het CreativeFit team versterken? Dan ontvang jij één maand gratis sporten!

Tijdens onze trainingen ben je niet alleen bezig met je eigen gezondheid, maar werk je ook in groepsverband. Feel the teamspirit!

En wat is er nou leuker dan samen aan een gezondere, fittere levensstijl werken?

Bedrijfstraining promo

CreativeFit is er niet alleen voor particulieren maar ook voor bedrijven. Sporten met je collega’s of werknemers op locatie of bij ons op de club.

Samen werken aan: lager ziekteverzuim, meer energie, meer motivatie, scherpere focus en minder burn-outs.

CreativeFit werkt samen met jou naar een hechter en sterker team met betere prestaties. Het programma wordt op maat gemaakt voor jou en jouw team. Het wordt aangepast naar jullie wensen.

Weet jij een deal te sluiten voor jouw bedrijf? Dat betekent een leuke beloning voor jou! Meer informatie over de mogelijkheden of de beloning? Benader ons via info@creativefit.nl of 0657994607

Een week gratis trainen

Doe mee aan onze nieuwe actie en maak kans op één week gratis onbeperkt trainen! Misschien ben jij één van de gelukkige winnaars! Wat moet je doen om deel te nemen?

1. Volg ons op Instagram.
2. Post een foto van jou en jouw Jumbo karretje of check-out bordje (bij de kassa) op je Instagram story.
3. Tag @Creativefitt en je vrienden in het bericht.

Heb jij de bovenstaande punten allemaal uitgevoerd? Dan is jouw deelname aan de actie bevestigd. Op de eerste van de maand vindt de loting plaats en kort daarna zullen wij de winnaar bekend maken.

Deze maand niet gewonnen?

Meld je aan voor de volgende loting door opnieuw de bovenstaande punten uit te voeren.

*De actie is geldig voor leden en niet-leden!
 

Kom uit je comfortzone!

Altijd al willen sporten, maar vind je het lastig om de eerste stap te zetten? Door de afwisseling van kracht, conditie en de elementen van het kickboksen is er altijd een geschikte training voor jou. Ben je benieuwd naar één van de trainingen of ga je toch liever voor Personal Training, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

     
    AANMELDEN