SENIOREN KICKBOKSEN

SPORTEN IS VOOR JONG EN OUD!

Wil jij een tweede jeugd ervaren? Het is uiteraard belangrijk om in elk stadium van je leven zorg te dragen voor je fysieke en mentale gezondheid. Op jonge leeftijd biedt het menselijk lichaam vaak de gelegenheid om zonder of met weinig fysieke inspanningen zonder klachten door het leven te gaan. Dit komt echter helaas vaak te vervallen naarmate we ouder worden en tegelijkertijd verzuimen voldoende te bewegen.

CreativeFit vindt het dan ook belangrijk om een positieve rol te spelen en een bijdrage te leveren in het fit, gezond en sterk ouder worden van haar leden.

Voordelen:
 • Samenwerken aan je conditie
 • Leuke groep die elkaar steunt
 • Iedereen kan zo instappen
 • Iedereen is gelijk
 •  


  Fit en gezond blijven

  De senioren kickboksen training ontfermt zich voornamelijk op het gebied van spieren- en bottenversterking door middel van effectieve krachttrainingen. De versterking van botten en spieren zorgt voor een sterker lichaam.

  Naast deze versterking zal er tijdens de training ook veel aandacht uitgaan naar het verbeteren en op peil houden van de conditie en het uithoudingsvermogen, zodat dagelijkse routine bezigheden als soepel ervaren zullen worden.

  Zullen we samen fit, gezond en sterk ouder worden?

  AANMELDEN

  creativefit staat voor je klaar!

   

  Kom uit je comfort zone!

  Altijd al willen sporten, maar vind je het lastig om de eerste stap te zetten? CreativeFit haalt deze drempel omlaag door persoonlijke begeleiding en diversiteit aan trainingen. Door de afwisseling van kracht, conditie en de elementen van het kickboksen is er altijd een geschikte training voor jou.

  Ga je toch liever voor Personal training, dan ben je bij ons ook aan het juiste adres!

    
   AANMELDEN